Sebastianille U18 SM-kultaa, Teemulle ja Alille veteraanien SM-hopeaa!

2.10.2023

Lempäälän Syokonkan Judon Sebastian Hanweg voitti judon U18 Suomen mestaruuden viikonloppuna Ideaparkissa. Sebastian otteli 55 kg sarjassa. Alkusarjan kaksi ottelua Sebastian hoiti vakuuttavin ja vahvoin ottein, toisen ipponilla ja toisen waza-arilla. Semifinaalissa Sebastian voitti Porvoon Emil Ujulan varmoin ottein täysin pistein. Finaalissa Orimattilan Judoseuran Jimi Lepistö puolestaan kellistyi vakuuttavin ja taktisin ottein waza-arin arvoisella heitolla. Täten Sebastian saavutti sekä itselleen, että Lempäälän Syokonkanille ensimmäisen tämän ikäluokan SM-kultamitalin.

Samassa ikäluokassa otelleet Verneri Pajunen (66 kg) ja Viljo Peltonen (66 kg) joutuivat toteamaan vastustajansa paremmakseen alkuotteluluissa.

Samana viikonloppuna otelussa veteraanien SM-kilpailussa kamppaili Teemu Pajunen 30-45v. 66 kg sarjassaan hopeaa voittaen kahdesta ottelustaan ensimmäisen ipponilla, mutta häviten finaalin. Ali Kulhia puolestaan kamppaili 60-75 v. 66 kg sarjassa, niin ikään kaksi kertaa, voittaen toisen ottelunsa ipponilla, mutta häviten finaalin. Hopeaa myös Alille.

Samana viikonloppuna Ideaparkissa otellussa lasten Ideapark shiaissa Tiitus Koppanen voitti sarjansa P9-28,5 kg kahdella voitollaan. Samassa sarjassa otellut Niila Vehniäinen sijoittui kolmanneksi. Roni Junkkari (P15-55 kg) sijoittui sarjassaan neljänneksi yhdellä otteluvoitolla.