Hienoa menestystä Tampereen kisasta 27.11.2021

28.11.2021

Veteraanien judon SM-kultaa Antti Sarangolle

 

Syokonkanin Antti Saranko voitti veteraanien SM-kilpailujen judokultaa 27.11. Tampereella pidetyssä kilpailussa. Vihreävöinen Antti otteli M-100 kg sarjassa ja voitti varmoilla otteillaan kaikki neljä vastustajaansa. Voittolistalle kertyi arvokkaita voittoja mustavöisen, kahden ruskeavöisen ja yhden sinivöisen vastustajan kellistämisestä.

 

Samana päivänä samoilla tatameilla otellussa kansainvälisessä Tampere-shiaissa jatkoivat seuramme junioriottelijat vahvoja esityksiä. Sebastian Hanweg voitti P13-38 kg sarjansa rauhallisin ja varmoin ottein voittaen kuudesta ottelustaan viisi ipponilla ja yhden waza-arilla. 

Benjamin Mutima oli myös pitelemätön P-15-55 kg sarjassaan, sillä hän voitti niin ikään kultaa neljän ottelun ipponvoitoilla. Milla Vainiola (T-18-57 kg) otteli normaalia painoluokkaansa ylempänä, muttei antanut sen häiritä otteitaan. Terhakasti otellut Milla voitti kaksi ottelua ipponeilla ja pokkasi täten kultaa. P13-50 kg sarjassa otellut Viljo Peltonen oli yhdellä otteluvoitollaan sarjansa neljäs.

Olavi Karkiainen (P-15 55 kg), Verneri Pajunen (P-13 50 kg), Luke Mikkonen (P13-42 kg) ja Eemeli Haliseva (M-73) saivat arvokasta kokemusta.

32 judoseuran mitalitilastossa Syokonkan oli kahdeksas kolmella kultamitalilla ja kahdeksalla ottelijalla.

 

Syokonkan sai myös kilpailussa kaksi uutta judotuomaria, sillä Pekka Reinikainen ja Chiza Ngoyi suorittivat kilpailussa pidetyssä tuomarikokeessa kansalliset C-lisessit.