MIlla viides Baltic Sea Openissa

8.12.2021

Syokonkanista 4.-5.12.2021 Orimattilassa pidettyyn kansainväliseen Baltic Sea Openiin osallistui kaksi ottelijaa: Milla Vainiola U18-52 kg ja Elias Nurkkala U15-55 kg.

Koronan takia maaliskuulta joulukuulle siirretty kansainvälinen Baltic Sea Open oli onnistunut kokoamaan reilut 500 ottelijaa U15, U18, U21 ja aikuisten sarjoihin.

Osallistujia oli aina Brasiliaa, Israelia, Venäjää, Ruotsia, Tanskaa, Norjaa, Ranskaa ja Latviaa myöten.

 

U18-52 sarjassa otellut Milla sijoittui sarjassaan parhaana suomalaisena viidenneksi voittaen ensimmäisessä ottelusaan israelilaisen vastustajansa kuristuksella ipponilla. Toisessa ottelussa kaatui suomen Hanne Lepistö niin ikään ipponilla. Semifinaalissa ranskalainen ottelija oli kuitenkin Millaa vahvempi. Pronssiotelussa israelilainen ottelija onnistui kuristuksessaan ja Millan oli antauduttava. Viides sija on kuitenkin hyvä näinkin kovatasoisessa kilpailussa.

U15-55 sarjassa otellut Elias Nurkkala joutui toteamaan brasilialaisen ja tanskalaisen vastustajan paremmakseen, joten sijoitusta ei vielä tänä vuonna tullut, mutta kokemusta isosta kansainvälisestä kilpailusta kuitenkin.

Seuraavan kerran Baltic Sea Open otellaan jälleen sen perinteisellä paikalla maaliskuussa. Toivottavasti Syokonkanilla on marssittaa kisatatamille tuplasti enemmän kansainvälisestä kilpailusta kiinnostuneita ottelijoita.